360 Selfie Video Booth Brașov

Cel mai în vogă serviciu la evenimente în 2022!

Urcă-te pe platformă și creează-ți propriul video selfie la 360 grade cu slow-motion și efecte speciale.
Gândește-te ce mișcări de senzație faci și fii pregătit să pornim înregistrarea. Camera se rotește la 360 grade în jurul tău și în 10 secunde ai creat un clip unic.

Dar e pentru mine?
Sigur! Poți folosi 360 video booth la orice ocazie. Uite câteva exemple!
Oglinda Magica Brasov

Nuntă, botez sau aniversare

Vrei să te diferențiezi și să ai un serviciu unic în Brașov, prin care le oferi invitaților o experiență de ținut minte?

Știi când îți generează google photos un colaj cu amintiri de acum câțiva ani? Și îl vezi pe telefon? Gândește-te cum e să ai un colaj video cu amintiri de la nuntă pe care să îl vezi peste ani? Tare, așa-i?

 

Vrei mai mult decât o poză mărturie? Vei surprinde mișcarea din toate unghiurile, cu efecte slow-motion fast-motion și boomerang.

Nu ai de ce să fii intimidat. Orice și oricine arată bine într-un clip la 360 de grade filmat cu o cameră 4k. Asistentul e acolo să se asigure că totul decurge lin și îi atrage pe toți invitații să încerce.

Prezentarea brandului, a echipei sau o petrecere de firmă

Vrei să promovezi un brand și să ieși în evidență? Prospecții tăi vor ține minte ce tare a fost video-ul de la 360 video booth, oferit de tine.

O activare de brand cu 360 video booth este o experiență unică pentru utilizatori și ei pot să-și posteze clipurile video pe social media. Clipurile personalizate cu brandul tău. Iar pe social media – video content is king!

Ai un team building sau o petrecere de firmă? Meritați cu toții să vă distrați și să capturați cele mai tari momente ale evenimentului cu 360 selfie booth.

Cui nu îi place să arunce cu confetti, o mișcare de dans sau o îmbrățișare în slow-motion? Iar efectele speciale și sunetul îmbunătățesc și mai mult rezultatul final.

După ce vor vedea primele clipuri, toți vor spune: „ce tare” sau “vreau să încerc și eu un 360“.

Oglinda Magica Brasov
Oglinda Magica Brasov

Ce primești:

Video-uri nelimitat pe perioada închirierii. Te poți întoarce ori de câte ori vrei să încerci o mișcare nouă.

Asistent amabil și răbdător care să îi ajute pe invitați, de la mic la mare, să realizeze cele mai tari clipuri. Profesionist și prietenos.

Captură video 4k și efecte slow-motion, fast-motion, fundal sonor pentru videoclipurile 360

Accesorii pentru clipuri. Să nu te urci pe platformă cu mâna goală. Pistol cu bani sau baloane de săpun, peruci, pălării, confetti îți stau la dispoziție

Pachet efecte speciale: lumină, lumini ambientale colorate, mașină de fum

Personalizăm toate clipurile printr-o animație video sau layout foto. Îți trecem numele, data, logo-ul firmei, un hashtag sau ce dorești tu într-o animație cu care vor fi personalizate toate clipurile.

Încărcăm toate clipurile în timp real în galerie online, iar tu și invitații scanați un cod qr și aveți acces instantaneu la ele. Le puteți da share și big like!

Primești toate video-urile după eveniment, fie prin transfer pe adresa de mail, fie pe stick USB.

Personalizăm baza platformei, prin colantare, cu evenimentul tău sau logo-ul firmei.

 

 

Răspunsuri la cele mai frecvente întrebări

Platforma 360 video are 100×115 cm și poate susține până la 6 persoane. Este nevoie de un spațiu de 3.5m în jurul platformei pentru rotirea brațului, dar cunoaștem locațiile de evenimente din jurul Brașovului și te putem sfătui unde să faci amplasarea. Oglinda Magica Brasov

Amplasarea și testele durează aproximativ o oră și se fac înainte de începerea evenimentului. Când ajungeți la locație totul va fi pregătit.

Formatul și rezoluția o putem selecta noi direct in soft, astfel incat putem face și clipuri cu orientare Landscape si clipuri Portrait.

Am găsit un format care s-ar potrivi atât pentru postări pe facebook și instagram, cât și pentru story: 900×1080

Da, 360 video booth se poate monta și în aer liber. Este necesar un spațiu drept, fără denivelări, pentru siguranța oamenilor care vor urca pe platforma. În rest aducem noi tot ce este necesar pentru amenajarea “studioului”.

Asistentul va fi prezent pe toată durata închirierii, se va ocupa de echipamente și le va da sfaturi invitaților pentru filmări de Oscar.

Sigur că da. Primești pălării, peruci, măști, pistol cu bani sau confetti pentru un video de senzație. Bineînțeles că poți să îți aduci și propriile accesorii, dar cel mai important accesoriu este buna dispoziție.  

Video-ul este procesat prin adăugarea de efecte, overlay, soundtrack, lucru care durează 30-40 secunde, iar apoi se încarcă în galeria online. În funcție de viteza internetului la locație, cam în 3-4 minute ar trebui să fie gata upload-ul. Tu scanezi codul QR care te duce spre galerie și de acolo poți descărca video-ul.


/wp-content/uploads/2022/02/QR-code.jpg

În general 15-16 secunde. Asta ajută la viteza de procesare, de încărcare online și de transmitere către fiecare participant.

sageata in sus
Open chat
Call Now Button