CE PUTEM FACE PENTRU TINE

CE ESTE OGLINDA MAGICĂ ȘI CUM ÎȚI FACE EVENIMENTUL MEMORABIL

Oglinda Magica Brasov

Oglinda, înaltă de 1.5 m şi lată de 80 cm, cu touchscreen, în care te poţi vedea să te aranjezi, îţi face fotografii haioase, pe care le primeşti pe loc. Creează o amintire palpabilă, pe care o poţi pune într-un loc la vedere și să te bucuri de ea mereu. Dar, vei vedea imediat că nu-ți vorbim despre orice cabină foto. Din contră, aceasta ar putea fi cea mai bună opțiune pe care o poți găsi în tot Brașovul. Și-ți vom demonstra imediat de ce.

Oglinda propriu-zisă vine împreună cu o imprimantă foto, 180 de accesorii fizice (pălării, ochelari, măşti, props) şi accesorii virtuale (costume, bărbi, peruci etc.), grafică personalizată, efecte speciale, 15 decoruri unice din care îți poți alege, un album cu mesaje de la invitaţi şi lumini pentru o calitate de studio. Inclusiv mesele necesare, le vei primi tot de la noi.

Pentru că am fost primii care am adus acest produs în Brașov și ne-am perfecţionat modul de lucru în aproape 400 de evenimente, alcătuim de fiecare dată cu atenţie un colţ care emană bucurie, coordonat de un asistent experimentat.

Invitaţii îşi aleg accesoriile preferate, se așează în faţa oglinzii, se pozează îndrumați de asistent, iar Oglinda le arată cum au ieșit pozele și le printează pe loc. În 14 secunde ai în mână o poză la calitate de laborator, rezistentă la apă și razele solare.

5 ÎNCERCĂRI PENTRU O POZĂ REUȘITĂ? NICI VORBĂ

Sistemul de iluminare al obiectivului camerei foto – pe care îl vei găsi doar la Oglinda Magică Brașov – îți permite să faci poze profesionale de la prima atingere. Această îmbunătățire emite o lumină din interiorul oglinzii și te ghidează în mod natural să te uiți exact în obiectivul aparatului foto în momentul realizării pozei. Vei ști cu precizie unde să îți îndrepți privirea, nu vei mai avea poze în care te uiţi în altă parte, prea sus sau prea jos.

Spre deosebire de cabinele foto clasice, care fac pozele până la brâu, la Oglinda Magică pozele vă prind integral, astfel rochiile şi tinutele se vor vedea în întregime în poze.

Asistentul le va explica tuturor cum să se așeze și cum să se deghizeze pentru cele mai reușite cadre, iar pe display-ul Oglinzii, cu diagonala de 108 cm (de 3 ori mai mare decât la cabinele obișnuite) poți vedea imediat dacă îți place cum a ieșit poza, oricât de mare ar fi grupul.

Oglinda Magica Brasov

ÎȚI DOREȘTI MAI MULT DECÂT CLASICELE FUNDALURI DE CABINĂ FOTO DE TIP PERDEA, CU PAIETE AURII SAU ARGINTII?

Fotografiile sunt realizate în fața unui decor, invitații nu vor sta cu spatele la sală. Astfel, toate pozele vor fi fără persoane străine, iar tu vei putea întregi tema evenimentului. Fundalurile din material textil, unice în Brașov, au un sistem de prindere fără stative/trepiede și dimensiuni de 2.5 x 2.5m, îndeajuns de mari și pentru grupuri.

Sigur, în selecția de 15 decoruri pe care ți le punem la dispoziție, sunt prezente și cele auriu si argintiu, numai că sunt mult mai estetice decât o perdea, materialul textil nu reflectă lumina de la blitz și în plus nimeni nu se va mai împiedica de picioarele stativelor.

Dacă dorești, ai posibilitatea să păstrezi fundalul de la Oglinda Magică Brașov și pentru alte poze, până la finalul evenimentului, fără costuri suplimentare.

Pe lângă asta, cu ajutorul unui green screen, oglinda foto îți poate trimite invitații în orice colț din lume. Prin Chroma Key, fundalul din spatele lor se înlocuiește cu o selecție de imagini alese de tine – o plajă, Las Vegas sau chiar în junglă.

POZE CLARE, HAIOASE ȘI REUȘITE, PE CARE NIMENI NU LE VA LĂSA PE MASĂ

Deși oglinda propriu-zisă poate semăna la exterior cu alte oglinzi foto, tehnologia din interior, serviciile adiţionale, modul de interacțiune cu invitaţii tăi și pregătirea asistenților sunt superioare altora.

Experienţa de la cabina foto nu trebuie să însemne presiune pe invitaţi, poze pe fugă, mişcate şi cu aceleaşi accesorii mereu. Poate fi transformată intr-o experienţă plăcută, cu multă bucurie, în care invitaţii să stie unde să se aseze, unde să se uite şi cum să se deghizeze pentru a imita personaje celebre.

Ne adresăm cu precădere celor pretenţioşi, care pun accent pe calitate şi profesionalism. Vei primi un guestbook personalizat, cu toate mesajele de la invitați, accesorii pe care nu le găsești și la alte cabine foto, numeroase fundaluri de unde poţi alege, grafică personalizată și un număr nelimitat de poze reuşite și haioase, transformate pe loc în amintiri magnetice, de care vă veți bucura toată viața.

Şi e musai să fie amintiri frumoase.

MAI MULT DECÂT O CABINĂ FOTO

Împreună cu Oglinda Magică, sau independent, poţi avea şi un photo corner pe toată
durata evenimentului.

Toţi invitaţii vor fi atraşi de un paper flower wall sau de o ramă foto din flori, unică în Braşov. Eventuale momente de monotonie de la începutul evenimentului se vor risipi. Atât fotograful, cat şi fiecare din ei, vor putea realiza cadre spectaculoase cu ajutorul acestor decoruri. La final, va fi încă un motiv pentru care cu totii îţi vor spune ce tare s-au distrat la evenimentul tău şi îl vor ţine minte pentru
totdeauna.

ÎŢI PUTEM FI DE AJUTOR ŞI DINCOLO DE ZIUA EVENIMENTULUI

Vrei să îţi infrumusetezi locuinţa sau biroul?

Ai timp, în sfarsit, să selectezi poze cu cei dragi?

Ai facut o şedinţă foto şi îţi doreşti pozele tipărite?

Îţi printăm oricâte poze doreşti pe hârtie fotografică, rezistentă la apă şi UV, sau tablouri canvas de orice dimensiune. Inconjoară-te de amintiri sau dăruiește-le celor dragi. Pozele sunt gata în 24 ore și livrarea în Brașov este gratuită.

Sigur că pozele sunt și un cadou perfect, iar preferatele bunicilor și părinților sunt pozele cu familia. Îți sună cunoscute vorbele: “Scoate-mi şi mie, mămică, poza asta pe hârtie, să imi văd și eu nepoţii înainte de culcare” ?

Oglinda Magica Brasov
Oglinda Magica Brasov

ALBUM FOTO CU 70 DIN POZELE TALE PREFERATE

Vrei să faci o bucurie de suflet părinţilor, prietenilor sau să îţi creezi propriul album cu amintiri?

Îţi printăm pozele alese de tine şi îţi trimitem un album cu 60 pagini negre, despărțite de file albe, pozele tipărite pe hârtie fotografică 10×15, lipici pentru poze şi pix cu vopsea albă.

Primii ani de viață ai copilului tău, evenimente cu prietenii, amintiri din concediu, pozele din telefon, laptop sau cloud vor deveni cadouri pe care le veţi tine minte “până la adânci bătrâneţi” – vorba poveştii.

Experienţele sunt mai importante şi apreciate decât cadourile fizice. Tu şi cei dragi vă veţi crea, pagină cu pagină, povestea albumului cu amintiri, rememorând şi aşternând pe hârtie toate momentele frumoase petrecute împreună.

Costul e mai mic decât o ieșire la restaurant în doi – 140 lei, iar cel mai greu lucru pe care trebuie să îl faci e să alegi pozele preferate și culoarea coperții. Contactează-ne și te ajutăm să creezi cadoul ce va aduce căldură sufletească.

sageata in sus
Open chat
Call Now Button