OFERTA EVENIMENTE

OGLINDA MAGICĂ BRAȘOV – ÎNCHIRIERE CABINA FOTO DIGITALĂ

Vrei să afli preţul pentru cabina foto, cât costă să închiriezi Oglinda Magică?
Costul şi serviciile diferă, şi de aceea te invităm să citeşti în continuare, să îţi putem trimite oferta potrivită pentru evenimentul tău.

Planifici o nuntă, o petrecere de Crăciun, un botez, o aniversare, o festivitate de absolvire sau orice alt eveniment unde vrei să închiriezi o cabină foto fantastică pentru amintiri, mărturii şi divertisment?

Sau o activare prin care promovezi un brand sau lansezi un produs şi vrei să creăm o fotoexperienţă atractivă pentru prospecţi?

Dacă da, atunci Oglinda Magică Braşov e cea mai bună soluţie pe care Braşovul ţi-o poate oferi!

Vezi mai jos cum putem contribui la succesul evenimentului tău.

Închiriere Oglinda Magică pentru Nunta ta

Pe măsură ce se apropie ziua cea mare, începi să te gândești: “o să se simtă bine lumea?” “O să mă distrez și eu sau va trebui să alerg de colo-colo să am grijă de tot?”

De la Oglinda Magică Brașov primești un pachet complet de servicii, care îţi oferă ţie confort în ziua cea mare, iar invitaţilor le oferă bucurie şi un moment pe care nu îl uită.

Nu te vom deranja în ziua ta specială. Cunoaștem locațiile de evenimente din Brașov, personalul și spațiile unde se amplasează de obicei cabina foto la nunţi. Dovada aici.

La final, cu toții îți vor spune ce tare s-au distrat la nunta ta și o vor ține minte toată viața, pentru că au luat și o amintire haioasă cu ei, pe care o pot păstra pe frigider.

Fiecare invitat își primește pozele cu magnet și vă lasă mirilor o urare în cartea de amintiri, împreună cu o copie din poza lor.

După nuntă, abia aștepți să vezi ce v-au scris cei dragi în guestbook și vei retrăi marele eveniment ori de câte ori îl vei răsfoi. Chiar și la nunta de aur îți vei reaminti de cei care v-au fost alături, pentru că asistentul îi va îndemna pe toți să vă lase câte o urare.

Oglinda Magica Brasov

Închiriază o cabină foto la Botezul micuţului tău

Toate fotografiile vor fi cu suport magnetic, astfel că le poţi folosi și pe post de mărturii amuzante pentru botez. Oferă-le şansa invitaţilor de a pleca acasă cu o amintire haioasă, făcută cu mânuţa lor şi cu sentimentul că a fost o petrecere pe cinste.

Primeşti un album cu toate pozele și mesajele de la părinţi, naşi, bunici și toţi cei care au trecut prin faţa Oglinzii și s-au fotografiat, împreună cu mesaje din partea lor pentru cel mic. Când va creşte şi îl va răsfoi, va găsi cu siguranţă cele mai emoţionante şi neaşteptate urări, iar tu îi vei povesti cât v-ați distrat la botezul lui.

Asistentul experimentat și prietenos vă va înmâna pozele pe loc și îi va îndruma cu răbdare și amabilitate și pe cei mai în vârstă. Toţi se vor întoarce şi cu alți prieteni pentru mai multe poze.

Creşte notorietatea brandului cu un photo booth

 

Vei lansa un produs nou, faci o campanie de marketing prin care aduni abonaţi la newsletter, sau vrei să oferi clienţilor o amintire prin care să creşti vizibilitatea brandului tău?

Cauţi ceva ieşit din comun? Oglinda Magică este un punct de atracţie pentru toţi cei prezenţi. Fotografiile şi colajele sunt personalizate cu logo-ul firmei sau cu brandul pe care îl promovezi.

Fiecare işi face pozele după bunul plac şi le poate păstra pentru totdeauna pe frigider fiindcă pozele sunt magnetice. Le vor vedea aproape zilnic şi le vor aduce un zâmbet pe buze. Fotografiile sunt rezistente la apă şi UV, astfel se vor păstra culorile vii mereu.

Găsim împreună o soluţie pentru orice tematică ai avea, de la props-uri, logistică sau un decor custom made, până la efecte speciale, semnătură digitală pe poze sau colantarea completă a oglinzii, pentru a îmbunătăţi şi mai mult mesajul transmis.

Oglinda Magica Brasov
Oglinda Magica Brasov

Ai Oglinda Magică Braşov alături la petrecerea firmei

Procesul de rezervare a unei cabine foto este la fel de simplu şi eficient pentru un team-building la Moieciu, o conferinţă la un hotel din Covasna sau petrecerea de Crăciun în Poiana Braşov.

Pentru că am fost primii care am adus acest produs în Brașov și ne-am perfecţionat modul de lucru în aproape 400 de evenimente, îţi livrăm un serviciu impecabil, un colţ al distracţiei, coordonat de un asistent experimentat.

Ai poze şi print nelimitat. Te poţi întoarce pentru câte poze vrei și vei fi întâmpinat cu acelaşi zâmbet cald de fiecare dată, iar fiecare persoană din poză primește câte o copie, oricât de mare ar fi grupul. Recordul este de 1830 poze la un singur eveniment, din 16.12.2017.

Pe lângă asta, primeşti şi toate pozele în variantă electronică, pe mail, împreună cu GIF-urile – animaţiile realizate de Oglindă din mai multe cadre.

Sărbătoreşte aniversarea cu o Oglindă Foto

O aniversare e un moment în viaţă ce trebuie capturat. Poate fi aniversarea căsătoriei sau ziua de naştere, şi o poţi serba atât la un restaurant cât şi la o pensiune sau chiar la tine acasă. Fii fără griji – aducem noi toată logistica necesară (masă încăpătoare pentru accesorii, masă de cocktail pentru guestbook, standuri, decor) şi le transportăm la ora stabilită astfel încât totul va fi pregătit la sosirea invitaţilor.

Oglinda Magică elimină momente de monotonie de la evenimentul tău, iar invitaţii vor fi atraşi să se distreze, să socializeze şi rămân cu fotografii memorabile, pe care le primesc pe loc.

Oglinda propriu-zisă vine împreună cu o imprimantă foto, accesorii, grafică personalizată, efecte, decoruri, un album cu mesaje şi lumini pentru o calitate de studio.

Aveţi la dispoziție 180 de accesorii (pălării, ochelari, peruci etc.), iar pe multe dintre ele nu le veți găsi şi la alte cabine foto. Nu veți apărea toți în poze cu aceleași accesorii, vă veți amuza copios și veți vrea să probați toată recuzita.

Oglinda Magica Brasov
Oglinda Magica Brasov

Oglinda Magică de închiriat pentru absolvire

Absolvirea durează doar o clipă, dar amintirea ei o viaţă întreagă. Ai o singură şansă să te asiguri că festivitatea şi balul de absolvire vor fi memorabile, cu ajutorul unui serviciu profesionist de cabină foto.

Fiecare din colegi va crea o amintire palpabilă, cu prietenii şi familia, pe care o poate pune într-un loc la vedere și să se bucure de ea mereu. Spre deosebire de cabinele foto clasice, care fac pozele până la brâu, la Oglinda Magică pozele vă prind integral, astfel robele de la cursul festiv sau ţinutele voastre de gală de la banchet se vor vedea în întregime în poze.

Iar dacă Oglinda Magică nu exista la momentul absolvirii voastre, atunci cu siguranţă veţi putea rămâne cu fotografiile tuturor colegilor şi profesorilor cu ocazia revederii – întâlnirea voastră de 10 ani, de 20 ani sau si de 50 ani. Noi vom fi acolo.

 

Cum ar fi majoratul tău cu Oglinda Magică Braşov?

Cu siguranţă unul foarte tare!

Pe lângă fotografiile primite pe loc, toate pozele pot fi încărcate în timp real şi pe social media dacă doreşti, iar Gif-urile animate şi multitudinea de accesorii vor întrece aşteptările invitaţilor.

Asistentul le va explica tuturor cum să se așeze și cum să se deghizeze pentru cele mai reușite cadre, iar pe display-ul Oglinzii, cu diagonala de 108 cm (de 3 ori mai mare decât la cabinele obişnuite) poți vedea imediat dacă îți place cum a ieșit poza, oricât de mare ar fi grupul.

Combinaţia între distracţie şi bucurie îţi va face ziua mai frumoasă şi petrecerea una de tinut minte, aşadar, cere oferta personalizată.

Oglinda Magica Brasov

Te vom ghida cu generozitate, aşa cum am făcut-o deja la aproape 400 evenimente, iar cei cărora le-am fost alaturi ne-au lăsat review-uri pe google şi feedback pe facebook, pe care te încurajăm să le vezi inainte de a îţi alege cu incredere furnizorul de cabina foto.
Deseori un testimonial este soluţia la dilema alegerii şi sperăm că îţi putem face decizia un pic mai uşoară.

Acestea sunt doar o parte din beneficiile de care te vei bucura la Oglinda Magică Braşov. Află lista lor completă împreună cu oferta personalizată pentru evenimentul tău.

 

Completează acum formularul de mai jos, sau – mai simplu – contactează-ne direct la telefon şi pe whatsapp.
Suntem gata să-ți răspundem cu răbdare la toate întrebările. Scrie-ne cu încredere.

Suntem cu ochii pe mail şi răspundem. Primeşti răspuns în maximum 24 ore, sau primeşti garantat 10% extra discount.

sageata in sus
Open chat
Call Now Button